Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: GK3506

Adidas X Pro Keeperhansker Sort

kr 1 299
X Pro Keeperhansker er en lett topphanske fra adidas. Materialet gir deg en komfortabel passform og ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
X Pro Keeperhansker er en lett topphanske fra adidas. Materialet gir deg en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Negative cut gir en tett passform og stor latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen.
Hanskene har 3D-struktur på nedre del, noe som øker responsiviteten og støtdempingen. Strikket, stroppeløs inngang og lett mesh-håndbak leverer en tettsittende passform uten distraksjoner. Komprimerende inngang for en stroppløs passform. 'Negative cut' gir en tettere passform med sømmene lagt på innsiden. Dette gir en større latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen. URG 2.0-Lateks for enestående grep og demping. Speed mesh-håndbak. Hoveddel: 45 % polyester, 30 % bomull, 20 % polyuretan, 5 % elastan. Håndflate: 100 % lateks.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer