Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: FS0401

Adidas Predator Pro FingerSave Keeperhansker InFlight Pack Sort/Hvit

kr 1 399
Predator Fingersave Keeperhansker er en topphanske fra adidas. Evo Zone Tech gir en komfortabel pass...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Predator Fingersave Keeperhansker er en topphanske fra adidas. Evo Zone Tech gir en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Fingersave-skinnene stiver av fingrene når de blir presset bakover. samtidig som du er ekstra beskyttet mot skader.
Evo Zone Tech gir en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Ny DEMONSKIN piggmønster og kontrollelementer på hansken som gir bedre ballkontroll. URG 2.0-Lateks for enestående grep og demping. Spesialdesignede soner på hanskene maksimerer ytelsen. Fingersave-skinnene stiver av fingrene når de blir presset bakover, samtidig som du er ekstra beskyttet mot skader. 'Negative cut' gir en tettere passform med sømmene lagt på innsiden. Dette gir en større latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen. Komprimerende inngang for en stroppløs passform. Punch Zone-sonene på bakhånden bidrar til økt kraft, kontroll og presisjon ved utboksinger. Laget av 68% latex og 32% elastanskum.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer