Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: AZ3691
-30 %

Adidas Ace Trans Pro Keeperhansker Blå

kr 700
kr 1000
Ace Trans Pro Keeperhansker er topphanske fra adidas. Evo Zone Tech gir en komfortabel passform og f...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ace Trans Pro Keeperhansker er topphanske fra adidas. Evo Zone Tech gir en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Negative cut gir en tett passform og stor latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen.
Evo Zone Tech gir en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Spesialdesignede soner på hanskene maksimerer ytelsen. 'Negative cut' gir en tettere passform med sømmene lagt på innsiden. Dette gir en større latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen. Full borrelåsreim rundt håndleddet for individuell tilpasning. Hanskene består av ett stykke neopren uten restriktive sømmer som gir tettsittende og komfortabel passform. Laget av 68% latex og 32% elastanskum.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer