Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 101118-130

Select Brillant Super V21 Fotball Hvit/Rød

kr 999
Select Brillant Super Fotball er en fotball som er konstruksjonert med 32 termiske sveisete paneler ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Select Brillant Super Fotball er en fotball som er konstruksjonert med 32 termiske sveisete paneler gjør at ballen opptar mindre vann enn en håndsydd ball og bevarer dermed sin opprinnelige vekt bedre ved spill på en våt bane.
En ny overlegen fotball laget av nøye utvalgte materialer av høy kvalitet med egenskapene til en klassisk SELECT -ball. Den nye 3D -diamantstrukturen til overflatematerialet sikrer en enda mer stabil bane, optimalisert friksjon mellom ball og støvel og det beste grepet for keepere. De lyse hvite panelene er laget av et spesielt materiale for å sikre tydelig synlighet av ballen for spillere og tilskuere. De 32 panelene er håndsømmet og laminert med en 2 mm. eksklusivt skummateriale. Sømforseglingsteknologi for ekstra holdbare sømmer og redusert vannopptak. Zero-Wing latex blære sikrer en livlig sprett. Det ytre materialet og det underliggende skummet gir ballen en lett berøring og en behagelig mykhet. FIFA GODKJENT.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer