Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: H57799

Adidas Al Rihla Training Fotball VM 2022

kr 379
Denne adidas Al Rihla FIFA World Cup Qatar 2022™-fotballen takler alle påkjenningene fra treningen, ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Denne adidas Al Rihla FIFA World Cup Qatar 2022™-fotballen takler alle påkjenningene fra treningen, samme design som den offisielle matchballen. Al Rihla betyr "reisen" på arabisk og har blitt inspirert av arkitekturen, ikoniske båter og Qatars flagg. adidas lover 1 % av det globale nettosalget fra fotballer til Common Goal frem til 2023.
FIFA World Cup Qatar 2022™. Al Rihla betyr "reisen". adidas lover 1 % av det globale nettosalget fra fotballer til Common Goal frem til 2023. Denne ballen har en maskinsydd konstruksjon for høy slitestyrke. Butylblæren sørger for at denne ballen holder lenger på luften. Denne ballen er laget for ytelse og slitestyrke, og er perfekt for treningsbanen. Overflate av 100 % TPU.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer