Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: H57789

Adidas Al Rihla Pro VM 2022 Futsal Fotball

kr 599
adidas Futsalball med samme utseende som den offisielle matchballen som skal brukes under VM 2022. R...
Størrelsesguide
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
adidas Futsalball med samme utseende som den offisielle matchballen som skal brukes under VM 2022. Redusert sprett på ballen, slik at du får raskere kontroll på parkett og andre innendørs underlag. adidas lover 1 % av det globale nettosalget fra fotballer til Common Goal frem til 2023.
adidas lover 1 % av det globale nettosalget fra fotballer til Common Goal frem til 2023. Al Rihla betyr "reisen" på arabisk og har blitt inspirert av arkitekturen, ikoniske båter og Qatars flagg. Futsalball av matchballen, med har samme design og utseende. Kreativiteten hersker i innendørsfotball med høyt tempo. Hold deg skjerpet og led an med denne futsalballen. Denne ballen er konstruert for spill på harde overflater, håndsydd for nøyaktig respons, og tåler en trøkk. FIFA Quality Pro-sertifisert.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer