Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 330006-160

Select Futsal Talento 13 Fotball Barn Hvit/Blå/Rød

kr 349
Spesialdesignet ball for barn og ungdom. Laget av kvalitets TPU-materialer og underforet med skumgum...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Spesialdesignet ball for barn og ungdom. Laget av kvalitets TPU-materialer og underforet med skumgummi, noe som gjør den ekstra myk å sparke. Lateks-blære med lavsprett-fiber gir perfekte spillereegenskaper for unge futsal-spillere. Beregnet for 10-13 åringer.
Ny, fargerik design for forbedret synlighet og raskere spillerreaksjoner. Den største ballen i den populære Futsal Talento-serien, som er spesielt utviklet for barn og juniorer. Laget i samarbeid med den brasilianske futsaleksperten, Aroldo Strack, og Golasso Select Futsal Academy. Laget av kvalitets TPU-materiale og understreket med skum, som gjør den ekstra myk å sparke. Blære med lavt sprettfibre sikrer perfekte spilleegenskaper for unge futsalspillere. Double Lock-ventil sikrer god luftretensjon Fotballen er maskinsydd. Anbefales for 10-13 åringer. Størrelse: 57,0-59,0 cm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.