Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IA0953

Adidas Champions League Offisiell Matchball Fotball 23/24

kr 1599
adidas Pro er den offisielle matchballen til UEFA Champions League 2023/2024. Matchballen har en ter...
Størrelsesguide
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
adidas Pro er den offisielle matchballen til UEFA Champions League 2023/2024. Matchballen har en termisk bundet og sømløs overflate som gir god kontakt og redusert vannopptak.
Den offisielle ballen til UEFA Champions League 2023/2024. Topp matchball fra adidas som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. Ballen har gjennomgått alle FIFAs tester knyttet til rundhet, vekt, sprett, svev og vannopptak, og har den derfor høyeste FIFA-ratingen en matchball kan få. En særegen overflatetekstur sikrer et forbedret grep i ballen uansett om du spiller under tørre eller våte baneforhold. Den har konkurransens berømte stjernedesign. Butylblæren holder lengre på luften. UEFA Champions League-emblemet og adidas Badge of Sport på utsiden.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.