Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HT2428

Adidas Tiro Pro Matchball Fotball

kr 1099
Adidas Tiro Pro er en fotball av ypperste kvalitet, din perfekte matchball. Denne Tiro Pro-ballen la...
Størrelsesguide
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Adidas Tiro Pro er en fotball av ypperste kvalitet, din perfekte matchball. Denne Tiro Pro-ballen lages etter FIFA Quality Pro-standardene, og er den du ruller ut på kampdagene. Matchballen har en termisk bundet og sømløs overflate som gir god kontakt og redusert vannopptak.
Topp matchball fra adidas som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. FIFA Quality Pro. Ballen har gjennomgått alle FIFAs tester knyttet til rundhet, vekt, sprett, svev og vannopptak, og har den derfor høyeste FIFA-ratingen en matchball kan få. Overflate i 100 % polyuretan. Den har et tradisjonelt design med 32 paneler. Offisiell matchball. Butylblæren holder bedre på luften.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.