Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HT9011

Adidas Oceaunz Offisiell Matchball FIFA Women's World Cup 2023 Pro Fotball

kr 1599
Adidas Oceaunz er den offisielle matchballen for FIFA Women's World Cup 2023. Topp matchball som er ...
Størrelsesguide
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Adidas Oceaunz er den offisielle matchballen for FIFA Women's World Cup 2023. Topp matchball som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. Designet er inspiertert av Australia og New Zealands kystlinjer og sjøer.
Oceaunz er navnet på den offisielle matchballen for VM 2023. Grafikk inspirert av naturen til Australia og New Zealand. adidas lover 1 % av det globale nettosalget fra fotballer til Common Goal frem til 2023. Topp matchball fra adidas som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. SPEEDSHELL-PANELER. Den dhow-inspirerte Speedshell-panelformen kombineres med tekstur og diamantpreging, for å gi bedre skru og nøyaktighet. En særegen overflatetekstur gir bedre ytelse og sikrer et forbedret grep i ballen uansett om du spiller under tørre eller våte baneforhold. FIFA Quality Pro-sertifisert. Ballen har gjennomgått alle FIFAs tester knyttet til rundhet, vekt, sprett, svev og vannopptak, og har den derfor høyeste FIFA-ratingen en matchball kan få. Laget av: 70 % polyuretan, 20 % resirkulert polyester og 10 % viskose. Butylblære av høy kvalitet.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.