Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HU1576

Adidas Champions League Offisiell Matchball Fotball 22/23 Finale

kr 1599
adidas Finale er den offisielle matchballen til UEFA Champions League 2022/2023 finalen og utslagsru...
Størrelsesguide
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
adidas Finale er den offisielle matchballen til UEFA Champions League 2022/2023 finalen og utslagsrundene. Matchballen har en termisk bundet og sømløs overflate som gir god kontakt og redusert vannopptak.
Den offisielle ballen til UEFA Champions League finalen og utslagsrundene 2022/2023. Topp matchball fra adidas som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. Ballen har gjennomgått alle FIFAs tester knyttet til rundhet, vekt, sprett, svev og vannopptak, og har den derfor høyeste FIFA-ratingen en matchball kan få. En særegen overflatetekstur sikrer et forbedret grep i ballen uansett om du spiller under tørre eller våte baneforhold. Den har konkurransens berømte stjernedesign. Butylblæren holder lengre på luften. UEFA Champions League-emblemet og adidas Badge of Sport på utsiden.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.