Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IN9340

Adidas UEFA Champions League Pro Offisiell Matchball London 23/24

kr 1649
adidas UCL Pro er den offisielle matchballen for sluttspillet og finalen i UEFA Champions League 202...
Størrelsesguide
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
adidas UCL Pro er den offisielle matchballen for sluttspillet og finalen i UEFA Champions League 2023/2024. Matchballen har en termisk bundet og sømløs overflate som gir god kontakt og redusert vannopptak.
Den offisielle matchballen til utslagsrundene og finalen i UEFA Champions League 2023/2024 i London (Wembley). Topp matchball fra adidas som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. Ballen har gjennomgått alle FIFAs tester knyttet til rundhet, vekt, sprett, svev og vannopptak, og har den derfor høyeste FIFA-ratingen en matchball kan få. En særegen overflatetekstur sikrer et forbedret grep i ballen uansett om du spiller under tørre eller våte baneforhold. Den har konkurransens berømte stjernedesign. Butylblæren holder lengre på luften. Trykket UEFA Champions League-emblem og finale-detaljer.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.