Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: CW3101-010

Nike Vaporknit 3 Trøye Sort

kr 649
Nike Vaporknit 3 Trøye er laget av teknisk materiale som holder deg tørr og komfortabel under trenin...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Vaporknit 3 Trøye er laget av teknisk materiale som holder deg tørr og komfortabel under trening og kamp. Den er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser, og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort.
Nikes innovative og hurtigtørkende Vaporknit-teknologi kombinerer god pusteevne og mobilitet, slik at du holder deg komfortabel under kamp og trening. Slim-Fit passform. Trøya har områder med med et åpnere strikkemønster som gir økt ventilasjon. Raglan-teknologi i ermene sørger for at det ikke er noen sømmer slik at armene kan bevege seg friere. De fleksible og ribbete ermene beveger seg med deg for en sikker og komfortabel passform. Laget av Dri-FIT 100% polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer