Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CW5862-010 Ø4-6
-30 %

Nike Dry Strike 21 Fotballbukse Sort/Hvit

kr 440
kr 629
Nike Dri-FIT Strike-buksen er laget av tøyelig, svettetransporterende materiale i et strømlinjeforme...

Farge

Nike Dry Strike 21 Fotballbukse Sort/Hvit
Nike Dry Strike 21 Fotballbukse Sort/Oransje
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Strike-buksen er laget av tøyelig, svettetransporterende materiale i et strømlinjeformet design, slik at ingenting kommer mellom deg og ballen. I tillegg gir glidelåser nederst på benene mulighet for å skifte raskt.
Nike Dri-FIT Strike-buksen er laget av tøyelig, svettetransporterende materiale i et strømlinjeformet design, slik at ingenting kommer mellom deg og ballen. I tillegg gir glidelåser nederst på benene mulighet for å skifte raskt. Stretchmateriale med Dri-FIT-teknologi transporterer svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Det avsmalnede designet har glidelås nederst på benet, slik at du kan skifte raskt med fotballskoene på. Linningen av Flyvent kombinerer elastikk og netting for en pustende og tettsittende følelse. Fartsfylt stil modellert etter treningsklær brukt av profesjonelle spillere. Smal passform med avsmalnet snitt. Sidelommer. Hoveddel: 91 % polyester / 9 % spandex. Paneler: 95 % polyester / 5 % spandex. Lommeposer: 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer