Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DC9168-011 O5

Nike Academy Padded Treningsgenser Sort

kr 699
Bare fordi sesongen slutter, betyr ikke det at treningen din må. Vinnere er laget i offseason, og de...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bare fordi sesongen slutter, betyr ikke det at treningen din må. Vinnere er laget i offseason, og derfor er Nike Therma-Fit Academy Winter Warrior Top designet for å holde deg varm mens du finjusterer spillet ditt.
Nike Therma-stoff hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm - og ytelse når temperaturen er lav. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette vekk fra huden din for raskere fordampning, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Vattert bryst har syntetisk fyll for lett isolasjon. Sidelommer med glidelås lar deg sikre deg det du trenger når du er på farten. Ribbing ved albuen er designet for å bevege seg med deg. Standard passform for en avslappet, enkel følelse. 100% Polyester. Maskinvask.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.