Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LG1054999-BLACK

Liiteguard Pro-Tech Merinoull Sock Sort

kr 449
Pro-Tech Sock fra Liiteguard gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen. Såle med s...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Pro-Tech Sock fra Liiteguard gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen. Såle med silikonbelegg som forhindrer at du sklir i skoene. Laget med merinoull for økter i kulda.
Få maksimal støtte rundt ankel og akilles, samtidig som du sikrer deg optimal varme og pusteevne. Sokkene gir gradert kompresjon. Det vil si at de er strammest rundt foten, og avtar videre oppover. Minst stram rundt leggen. Dette sikrer god blodgjennomstrømming. Innsiden av ankelområdet inneholder små silikon-prikker. Disse dekker leddbåndene på begge sidene av ankelen, og fører til økt blodsirkulasjon. I tillegg sitter strømpene bedre fast. Forsterkning rundt akillessenen med økt kompresjon og støtte. Sålen har punktvis med et silikonbelegg som forhindrer deg i å skli i sokkene og skoene. Dette gir bedre kontakt med underlaget, spesielt i hurtige retningsforandringer. Reduserer også risikoen for vannblemmer. Mekanisk støtte for å unngå ankelskader. Fukttransporterende materialer sikrer optimal transport av svette. Laget med 23% merinoull.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.