Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LG1000-Hvit

Liiteguard Performance Sett Fotballstrømper Leggskinn

kr 799
Liiteguard Performance Sett består av et par lange, tekniske fotballstrømper og et par unike leggski...

Farge

Liiteguard Performance Sett Fotballstrømper Leggskinn
Liiteguard Performance Sett Fotballstrømper Leggskinn
Liiteguard Performance Sett Fotballstrømper Leggskinn
Liiteguard Performance Sett Fotballstrømper Leggskinn
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Liiteguard Performance Sett består av et par lange, tekniske fotballstrømper og et par unike leggskinn, som er produsert i et spesielt plastmateriale med et lavt smeltepunkt. Det spesielle med denne plasttypen er at den er formbar allerede ved 62 grader, noe som gjør at du i løpet av få sekunder kan forme leggskinnene helt perfekt etter dine leggers dimensjoner.
100% Formbar Leggskinn De unike leggskinnene er produsert i et spesielt plastmateriale med et lavt smeltepunkt. Det spesielle med denne plasttypen er at den er formbar allerede ved 62 grader, noe som gjør at du i løpet av få sekunder kan forme leggskinnene helt perfekt til dine leggers dimensjoner. Alt du trenger er kokende vann og en ildfast form, og det tar ikke mer enn 10 minutter å lage en leggskinn! Leggskinnene kan dessuten klippes til, slik at du får den størrelsen du vil ha. På den måten får du en spesieltilpasset leggskinn - 100% etter dine egne ønsker og behov. Teknisk Fotballstrømpe Et par tekniske og lange kompresjonsstrømper medfølger. Kompresjonen øker sirkulasjonen, og kan lindre tretthet ved fysisk aktivitet. Strømpen gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen, og dermed komforten du trenger for å kunne yte ditt beste. Sålen har punktvis med silikonbelegg som strekker seg fra forfoten og opp til baksiden av hælen. Disse silikon-prikkene bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene, og gir deg bedre kontakt med underlaget - spesielt når du foretar hurtige retningsforandringer. Sokkene er laget av SoftAir-materiale som gir god komfort, og samtidig tar vekk svetten fra føttene. Dette gjør at føttene holdes tørre, og kombinert med silikonbelegget, minimerer dette risikoen for vannblemmer. Strømpen er utstyrt med en innvendig lomme, som holder leggskinnene på plass uten bruk av strømpetape. Samtidig gjør den generelle kompresjonen i strømpene at leggskinene sitter mer stabilt enn en tradisjonell fotballstrømpe.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.