Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LG1001-Blå

Liiteguard Performance Fotballstrømper

kr 549
Liiteguard Performance Fotballstrømper er tekniske og komfortable kompresjonsstrømper som øker sirku...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Liiteguard Performance Fotballstrømper er tekniske og komfortable kompresjonsstrømper som øker sirkulasjonen, og som gir støtte rundt ankelen og akillesenen. Anti-skli-belegg bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene.
De lange kompresjonsstrømpene øker sirkulasjonen, og kan lindre tretthet ved fysisk aktivitet. Strømpen gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen, og dermed komforten du trenger for å kunne yte ditt beste. Sålen har punktvis med silikonbelegg som strekker seg fra forfoten og opp til baksiden av hælen. Disse silikon-prikkene bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene, og gir deg bedre kontakt med underlaget - spesielt når du foretar hurtige retningsforandringer. Sokkene er laget av SoftAir-materiale som gir god komfort, og samtidig tar vekk svetten fra føttene. Dette gjør at føttene holdes tørre, og kombinert med silikonbelegget, minimerer dette risikoen for vannblemmer. Strømpen er utstyrt med en innvendig lomme, som holder leggskinnene på plass uten bruk av strømpetape. Samtidig gjør den generelle kompresjonen i strømpene at leggskinene sitter mer stabilt enn en tradisjonell fotballstrømpe. KUNDOMTALER

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.