Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LG1002-Hvit

Liiteguard Pro-Tech Sock Hvit

kr 349
Pro-Tech Sock fra Liiteguard gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen. Såle med s...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Pro-Tech Sock fra Liiteguard gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen. Såle med silikonbelegg som forhindrer at du sklir i skoene.
Sokkene gir gradert kompresjon. Det vil si at de er strammest rundt foten, og avtar videre oppover. Minst stram rundt leggen. Dette sikrer blodgjennomstrømming. Innsiden av ankelområdet inneholder små silikon-prikker. Disse dekker leddbåndene på begge sidene av ankelen, og fører til økt blodsirkulasjon. I tillegg sitter strømpene bedre fast. Forsterkning rundt akillessenen med økt kompresjon og støtte. Sålen har punktvis med et silikonbelegg som forhindrer deg i å skli i sokkene og skoene. Dette gir bedre kontakt med underlaget, spesielt i hurtige retningsforandringer. Reduserer også risikoen for vannblemmer. Sokkene er laget av SoftAir-materiale som gir komfort, og samtidig tar vekk svetten fra føttene.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.