Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 16030-Hvit

Falke 4 Grip Strømper Hvit

kr 400
Falke 4Grip Fotballsokker garanterer maksimal stabilitet og kraft i hurtige retningsendringer. Små o...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Falke 4Grip Fotballsokker garanterer maksimal stabilitet og kraft i hurtige retningsendringer. Små og runde silikon-områder på innsiden og utsiden hindrer at foten sklir i skoene. Kompresjonssone i ankelområdet gir redusert risiko for overtråkk.
Falke 4 Grip er korte og tynne strømper laget med små silikonputer som er strategisk plassert både på inn- og utsiden av strømpene for å gi deg bedre grep, kontroll og komfort i skoene dine. Dette gjør at føttene dine ikke unødvendig beveger seg, slik at du kan konsentrere deg helt om å løpe, finte og skyte. Det tynne og elastiske materialet gir deg full bevegelsesfrihet og optimal passform. Kompresjonsområdene hjelper til å stabilisere ankelen dine på både inn- og utsiden. Strømpene skal vaskes på maksimalt 40 grader og må ikke brukes i tørketrommel. Laget av 70% polyamid, 23 % polypropylen og 7% elastan.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer