Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 16086-2020

Falke 4 Grip Strømper

kr 400
Falke 4 Grip er korte og tynne strømper laget med små silikonputer som er strategisk plassert på båd...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Falke 4 Grip er korte og tynne strømper laget med små silikonputer som er strategisk plassert på både på inn- og utsiden av strømpene for å gi deg bedre grep. kontroll og komfort i skoene dine. Dette gjør at føttene dine ikke unødvendig beveger seg. slik at kan du konsentrere deg helt om å løpe. finte og skyte på fotballbanen.
Falke 4 Grip er korte og tynne strømper laget med små silikonputer som er strategisk plassert både på inn- og utsiden av strømpene for å gi deg bedre grep, kontroll og komfort i skoene dine. Dette gjør at føttene dine ikke unødvendig beveger seg, slik at du kan konsentrere deg helt om å løpe, finte og skyte. Det tynne og elastiske materialet gir deg full bevegelsesfrihet og optimal passform. Kompresjonsområdene hjelper til å stabilisere ankelen dine på både inn- og utsiden. Strømpene skal vaskes på maksimalt 40 grader og må ikke brukes i tørketrommel. Laget av 70% polyamid, 23 % polypropylen og 7% elastan.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer