Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN9966-010

Nike Liverpool FC Strike Fotballbukse 24/25 Barn Sort

kr 749
Nike Liverpool FC Strike Treningsbukse til barn er laget av et tøyelig, svettetransporterende materi...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Liverpool FC Strike Treningsbukse til barn er laget av et tøyelig, svettetransporterende materiale, med et strømlinjeformet design, slik at ingenting kommer mellom deg og ballen.
Nike Dri-FIT-teknologi transporterer svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Tøyelig materiale og avsmalnede ben skaper en strømlinjeformet stil som ikke hindrer deg. Linningen av Flyvent kombinerer elastikk og netting for en pustende og tettsittende følelse. Klubb-emblem på høyre side av lår. Smal passform for en skreddersydd følelse. Sidelommer. Hoveddel: 91 % polyester / 9 % spandex. Paneler: 95 % polyester / 5 % spandex. Lommeposer: 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.