Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN9260-013

Nike Liverpool FC ADV Elite Strike Treningstrøye 24/25 Sort

kr 949
Nike Liverpool FC ADV Strike Treningstrøye er laget av teknisk materiale som holder deg tørr og komf...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Liverpool FC ADV Strike Treningstrøye er laget av teknisk materiale som holder deg tørr og komfortabel. Den er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser, og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort.
Nikes innovative og hurtigtørkende Vaporknit-teknologi kombinerer god pusteevne og mobilitet, slik at du holder deg komfortabel under trening. Slim-Fit passform. Trøyen har områder med et mer åpent strikkemønster som gir økt ventilasjon. Raglan-teknologi i ermene sørger for at det ikke er noen sømmer slik at armene kan bevege seg friere. De fleksible og ribbete ermene beveger seg med deg for en sikker og komfortabel passform. Laget av Dri-FIT 100% polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.