Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2015-555

Nike England Dri-FIT ADV Strike Treningsbukse 2024

kr 1399
Nike England Dri-FIT ADV Treningsbukse er laget av et pustende materiale som transporterer bort svet...
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike England Dri-FIT ADV Treningsbukse er laget av et pustende materiale som transporterer bort svette og tørker veldig fort.
Laget av et pustende materiale som transporterer bort svette og tørker veldig fort. Det gir topp ytelse. Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materiale med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel. Det avsmalnende designet har glidelås nederst på benet, slik at du kan skifte raskt med fotballskoene på. Strikket materiale i områder som fort blir varme gir ekstra pusteevne der du trenger det mest. England-emblem på høyre side. Smal passform for en skreddersydd følelse. Elastisk linning med snøring. Laget av minst 75% resirkulert polyester. Prosentfordelingen av materialer kan variere. Sjekk vaskelappen for å se den faktiske sammensetningen. Tåler maskinvask.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.