Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN8413-628

Nike Dri-FIT Strike Treningsgenser Barn Mad Brilliance

kr 699
Nike Dri-FIT Strike genser til barn har designdetaljer som er spesielt skreddersydd for fotballens s...
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Strike genser til barn har designdetaljer som er spesielt skreddersydd for fotballens stigende stjerner. En slank, strømlinjeformet passform sikrer at ingenting kommer mellom deg og ballen, og svette-transporterende stoff hjelper deg med å holde deg kjølig og sammensatt mens du finjusterer ferdighetene dine.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Skjult glidelås gir deg personlig dekning og et sømløst utseende. Invisible Thumb Loops hjelper til med å holde ermene på plass mens du beveger deg, og forsvinner sømløst når de ikke er i bruk. Slank passform for en skreddersydd følelse. Laget av: 91 % polyester og 9 % spandex. Dette produktet er laget av minst 75% resirkulert polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.