Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CW6875-660 Ø7
-84 %

Nike Dry Strike 21 Drill Fotballgenser Rosa Dame

kr 100
kr 629
Nike Dri-FIT Strike-treningsoverdelen er laget av et tøyelig, svettetransporterende materiale som ho...

Farge

Nike Dry Strike 21 Drill Fotballgenser Rosa Dame
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Strike-treningsoverdelen er laget av et tøyelig, svettetransporterende materiale som holder deg tørr og komfortabel når du trener. Deignet med glidelås i kvart lengde har en strømlinjeformet passform med skjulte tommelhull som bidrar til å redusere distraksjoner.
Nike Dri-FIT Strike-treningsoverdelen er laget av et tøyelig, svettetransporterende materiale som holder deg tørr og komfortabel når du trener. Deignet med glidelås i kvart lengde har en strømlinjeformet passform med skjulte tommelhull som bidrar til å redusere distraksjoner. Dri-FIT-teknologi transporterer svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Tøyelig materiale har usynlige tommelhull som holder ermene på plass, og forsvinner sømløst når de ikke brukes. Glidelåsen i kvart lengde gjør den enkel å ta av og på, mens innsiden er lett strukturert for å holde deg varm. Fartsinspirert stil modellert etter treningsklær brukt av profesjonelle spillere. Smal passform for en skreddersydd følelse. Hoveddel: 91 % polyester / 9 % spandex. Ermer: 95 % polyester / 5 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.