Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LC1184800

Salomon RS Warm Treningshansker Sort

kr 550
De isolerte RS WARM-hanskene har Thinsulate™-isolasjon festet til ansiktsstoffet, slik at de ikke sa...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
De isolerte RS WARM-hanskene har Thinsulate™-isolasjon festet til ansiktsstoffet, slik at de ikke samler seg og hendene dine holder seg varme. En stretch-rygg med minimal borrelås-lukking passer godt med stangstropper.
Thinsulate™-isolasjon holder fingrene gode og varme i storm. DWR-behandling og isolasjon hjelper deg med å holde fingrene toasty under virkelig kalde forhold. Pustende baksidemateriale lar overflødig varme slippe ut. Thinsulate™ isolasjon i hansker er pustende, fuktbestandig og vaskbar. Fibrene som brukes til å lage Thinsulate™-hansker er fem ganger tynnere enn tradisjonelle polyesterfibre. AdvancedSkin Shield-teknologi beskytter deg mot vind og snø for å forhindre frysninger samtidig som pusteevnen opprettholdes for å opprettholde en konstant kroppstemperatur. Denne gjenstanden er designet med reflekterende innlegg. Teknikken som brukes for å produsere mikrofiberskinn gir sluttproduktet en lignende aminostruktur som ekte skinn. Lett, myk og glatt. Et pustende og svært stretchmateriale som gir grunnleggende værbeskyttelse. Borrelås er den enkleste måten å justere hanskene på, selv om det kommer snø mellom lagene.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer