Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 906054-011 Y3

Nike Dry Strike Fotballbukse Barn

kr 700
Dry Strike Pant til barn er Nikes mest tekniske og funksjonelle fotballbukse. Designet for komfort o...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Dry Strike Pant til barn er Nikes mest tekniske og funksjonelle fotballbukse. Designet for komfort og har en tettsittende passform som følger dine bevegelser når du trener.
Inkludert i Nikes Strike-serie som er utviklet og designet for å øke hastigheten din, og integrerer det beste av Nikes innovasjoner for å holde deg lett, tørr og rask under alle forhold. Dri-FIT-teknologien bidrar til å holde deg tørr og komfortabel. Pustende og svettetransporterende Nike Flyvent-midje. Tettsittende tapered-passform for å minimere distraksjoner under kamp og trening. Fleksible mesh-paneler nederst på baksiden av leggene for god ventilasjon og mobilitet. Sidelommer med glidelås. Laget av Dri-FIT 93% polyester / 9% spandex. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer