Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LWZ_001

Sneaker Lab Leather Wipes 12-Pack

kr 119
Leather Wipes er rengjørings-kluter for sko spesielt utviklet for å gi næring, rengjøre og beskytte ...
Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Leather Wipes er rengjørings-kluter for sko spesielt utviklet for å gi næring, rengjøre og beskytte skinnskoene dine på farten. Sneaker LAB Leather Wipes inneholder Sneaker LAB Leather Care-løsningen, som forlenger levetiden på skinnskoene og bidrar til å gjenopprette skoenes utseende da de var nye. Pakken inneholder 12 Sneaker Lab kluter som du kan frakte med deg hvor som helst og enkelt rengjøre dine fotballsko eller fritidssko når de behøver det.
- Clean, care & protect - Laget av biologiske stoffer som er ikke såpe-baserte. kjemiske og biologisk nedbrytbare. - On-the-go praktisk rengjøring. - Rengjører sko veldig effektivt. - 12 kluter i pakken, hver klut har en egen innpakning som kan lett fraktes i lommen eller i ryggsekken.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer