Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD9555-040 U2
-50 %

Nike Phantom GX Academy Futsal Innendørs Fotballsko Barn Shadow Sort/Blå

kr 375
kr 749
Lisseløse Nike Phantom GX Academy IC fotballsko til barn er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Lisseløse Nike Phantom GX Academy IC fotballsko til barn er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. IC-yttersåle for futsal og innendørs fotball.
Inkludert i Nikes 'Shadow Pack'-kolleksjon. Fotballsko uten lisser. Elastisk bånd som gir deg en tilpasset passform. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk matriale. Phantom Academy er en takedown-modell av Phantom Elite, og er et prisvennlig alternativ til toppmodellene i Phantom-siloen. IC-yttersåle for futsal og innendørs fotball.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.