Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5617-700 T4

Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy FG/MG Fotballsko Barn Mad Ready

kr 749
Mercurial Zoom Vapor 15 Academy FG/MG er en undermodell til barn fra Nikes Mercurial-linje. Overdel ...

Farge

Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy FG/MG Fotballsko Barn Mad Ready
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy FG/MG Fotballsko Barn Peak Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mercurial Zoom Vapor 15 Academy FG/MG er en undermodell til barn fra Nikes Mercurial-linje. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Fotballsko uten lisser. Elastisk bånd som gir deg en tilpasset passform. Mercurial Vapor 15 Academy har det samme designet og utseendet som toppmodellene i Mercurial-siloen, men er et mer prisvennlig alternativ. Air Zoom-enhet i hælen. Enheten sitter i sålen og gir deg en responsiv demping. Mikro-testur i overdelen gir nøyaktige ballberøringer. Podular-sålen skaper responsiv kraft i steget. 2-lags syntetisk overdel gir skoen en god og tett passform. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.