Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: 1012B010-700

Asics Noosa Tri 13 Joggesko Dame Multicolor

kr 1 500
GEL-NOOSA TRI ™ 13 er en lettvektssko med pustende kvaliteter og behagelig passform som gjør den til...
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
GEL-NOOSA TRI ™ 13 er en lettvektssko med pustende kvaliteter og behagelig passform som gjør den til den perfekte triathlonskoen. Nå med GUIDESOLE ™ som lar deg løpe lengre på mindre energi.
Fremtredende og fargerikt design. Perfekt for lengre løp. I et overfylt bytteområde er denne skoen veldig enkel å ta på seg, slik at du kjapt kommer i gang med løpesekvensen. Dette er den 13. utgaven av de populære Noosa-skoene. Deltagerne i Ironman har pushet seg selv i denne skoen i 184km, både i vann og på sykkel. GUIDESOLE ™ -teknologi er en buet mellomsåle med stiv forfot som reduserer bevegelsen i ankelen som gir en mer effektivitet ved løping. Den "rullebevegelsen" du føler i denne skoen driver deg fremover effektivt ved å redusere bevegelse i ankelleddet. Dette lar deg løpe lengre på mindre krefter. Skoene er designet med en myk og sømløs lining på innsiden for at du skal kunne løpe uten sokker. Elastiske lisser slik at du lett får på skoene. Lettvektssko for å redusere vekten du må bære under aktiviteten. Overdelen er laget av sømløst mesh-materiale som ventilerer. FLYTEFOAM mellomsåle som er mykt, lett og slitesterkt. AHARPLUS ™ yttersåle Vekt: ca. 220 gram. Drop: 8 mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer