Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CD4372-002 A1
-29 %

Nike React Infinity Run Flyknit Joggesko Dame Sort

kr 1200
kr 1700
Nike React Infinity Run Flyknit er en ny mengdetreningssko som er designet for å redusere skader med...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike React Infinity Run Flyknit er en ny mengdetreningssko som er designet for å redusere skader med mer skum. En oppdatert Flyknit-overdel formes rundt foten din med et minimalt design som støtter godt. Slitesterk Nike React-teknologi under foten trosser naturen ved å både være myk og responsiv, for å gi varig komfort under hele løpeturen.
Det ble gjennomført en studie på løpeskader hvor 226 menn og kvinner deltok på et 12-ukers løpetreningsprogram, og resultatet ble at løpere med React fikk 52% færre skader. Ny og forbedret Flyknit-overdel som gir stretch og støtte med lav vekt. Høyere skumdeler gir en mykere følelse. En bredere fasong gir mer stabilitet og bidrar til å frigi energi for hvert steg. Nike React-teknologi skaper et ekstremt behagelig steg. Den bidrar til å skape fleksibilitet i tågrepet, behagelig bevegelse i mellomstillingen og demping ved landingen. Mer gummi på yttersålen gir bedre grep og slitestyrke. Konturskåret krage sitter rett under ankelen for en komfortabel passform. Vekt: ca. 229 gram (damestørrelse 39) Drop: 9 mm (forfot: 21,5 mm, hæl: 30,5 mm)

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer