Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 019000 R5

Adidas Samba IC Sko Sort

kr 699
Samba-skoen ble utviklet på 50-tallet for fotballtrening på frossent underlag, og har blitt en klass...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Samba-skoen ble utviklet på 50-tallet for fotballtrening på frossent underlag, og har blitt en klassiker. Disse fotballskoene passer like godt på banen som på gaten, og har en overdel i fullnarvet skinn med slitemotstandige semskede overlag.
Under foten gir en mellomsåle i skum demping til hvert steg. Slitesterk og støttende Overdel i fullnarvet skinn med semskede overlag gir støtte. Velkjente Samba-detaljer Semsket T-tå, lang pløse og taggete 3-Stripes. Grep på flatt underlag. Yttersålen i naturgummi som ikke sverter gir svært godt grep på alle overflater innendørs. Lukking med lisser. Overdel i fullnarvet skinn med semskede overlag. Fôret for komfort; Yttersåle i naturgummi som ikke sverter. Preget mellomsåle i EVA.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer