Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: Q46442 A2

Adidas 4Dfwd Joggesko Dame Beige

kr 2150
Hver løperunde bygger på den forrige. Disse løpeskoene sitter på 17 år med informasjon, i et design ...

Farge

Adidas 4Dfwd Joggesko Dame Beige
Adidas 4Dfwd Joggesko Dame Beige
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Hver løperunde bygger på den forrige. Disse løpeskoene sitter på 17 år med informasjon, i et design som gjør at fremgangen føles oppnåelig. 3D-printet 4D-mellomsåle sender energien fremover, og gjør at stegene føles mer som sveving. adidas Primeknit+-overdelen jobber sammen med mellomsålen, og gir deg støtten du trenger i ubesværede steg. Yttersålen av gummi lages for harmoni med de andre delene, og overlegent fotfeste. Dette produktet lages med Primegreen, en serie høytytende, resirkulerte materialer. 50 % av ytterlaget er av resirkulert innhold. Ingen nyprodusert polyester.
Med den unike og elastiske overdelen, anbefaler vi at du kjøper én størrelse mindre enn den vanlige størrelsen din i adidas-sko. Sokkelignende passform. Lukking med lisser. Overdel av adidas Primeknit+ av tekstil. Tekstilfôr. 333 g (str. 42 2/3). Mellomsålehelning: 11,3 mm (hæl 32,5 mm / forfot 21,2 mm). Yttersåle av gummi. Primegreen.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer