Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 3026740-102 W3

Under Armour Clone Magnetico Elite 3 FG Fotballsko Beige

kr 2849
Clone Magnetico Elite 3 er toppmodellen fra Under Armour sin Magnetico-silo. Laget med et materiale ...

Farge

Under Armour Clone Magnetico Elite 3 FG Fotballsko Beige
Under Armour Clone Magnetico Elite 3 FG Fotballsko Hvit/Gul
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Clone Magnetico Elite 3 er toppmodellen fra Under Armour sin Magnetico-silo. Laget med et materiale som former seg rundt foten for en best mulig passform. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
UA Clone-overdelen gir en god og tilpasset passform, uansett fotstørrelse. Under Armour sitt Auxetic-materiale former seg rundt foten for en presis, hanskelignende passform. 3D-utskrift rundt om overdelen for ekstra god ballkontroll underskiftende vær- og baneforhold. 3D-støpt hæl for en komfortabel og tettsittende passform. Asymmetrisk tunge og snøring gir ekstra plass på medialsiden av foten for god kontroll, presise pasninger og bedre skudd. Den lette sålen forbedrer fotens naturlige evne til å akselerere, holde høy fart på underlaget og bøye seg der det er nødvendig. Forbedret knottesystem som reduserer trykket og gir optimal trekkraft. Skoen kommer med et ekstra sett med lisser. Brukes av Antonio Rüdiger. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.