Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107737-01 P4

Puma Future 7 Play TF Fotballsko Barn Phenomenal

kr 600
FUTURE 7 Play har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt passf...

Farge

Puma Future 7 Play TF Fotballsko Barn Phenomenal
Puma Future 7 Play TF Fotballsko Barn Forever Faster
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE 7 Play har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt passform og en sko med god holdbarhet. TF-knotter for spill på grus- og kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Phenomenal Pack'-kolleksjon. FUTURE 7 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr, Jack Grealish og James Maddison. PUMA Youth: Anbefalt for eldre barn mellom 8 og 16 år. Den myke overdelen kombinerer en lett, men slitesterk syntetisk og en elastisk krage for en komfortabel og støttende passform. Overdelen er laget av minst 30% resirkulerte materialer. Teksturerte detaljer på viktige kontaktområder for forbedret ballfølelse. Normal til bred passform. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.