Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV4333-601 T2

Nike Tiempo Legend 10 Pro FG Fotballsko Mad Brilliance

kr 1899
Nike Tiempo Legend 10 FG Fotballsko med overdel som er laget av FlyTouch Pro skinn-lignende material...

Farge

Nike Tiempo Legend 10 Pro FG Fotballsko Mad Brilliance
Nike Tiempo Legend 10 Pro FG Fotballsko Emerald
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Tiempo Legend 10 FG Fotballsko med overdel som er laget av FlyTouch Pro skinn-lignende materiale, som ikke stammer fra dyr. Overdelen er mykere enn skinn, og former seg etter foten din fra første sekund. Designet for de naturlige lederne på banen. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Ny spesialutviklede FlyTouch Pro-overdel er mykere enn skinn og former seg etter foten din fra første sekund. Tiempo Legend 10 er lettere og mer elegant enn noen annen Tiempo-sko hittil. Den tiende generasjonen av Nikes klassiker Tiempo Legend - kjent for fantastisk passform og overlegen touch. Små mikroprikker på overdelen som er strategisk plassert for å gi deg forsterket berøringssoner for dribling, skudd og pasninger. ACC (All Conditions Control): Bidrar til økt ballkontroll under alle vær- og baneforhold. Brukes av toppspillere som Virgil van Dijk, Jamal Musiala og Frenkie de Jong. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.