Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FD6723-600 U5

Nike Phantom GX II Academy FG/MG Fotballsko Mad Brilliance

kr 999
Nike Phantom GX II Academy fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kont...

Farge

Nike Phantom GX II Academy FG/MG Fotballsko Mad Brilliance
Nike Phantom GX II Academy FG/MG Fotballsko Shadow
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX II Academy fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et mykt og syntetisk materiale. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Bedre touch: Overdelen er laget av et mykt materiale og den integrerte teksturen gir deg bedre kontakt med ballen når du mottar og slår pasninger. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for driblinger, pasninger og avslutninger. Phantom GX II Academy er en takedown-modell av Phantom GX II Elite, og er et prisvennlig alternativ til toppmodellene i Phantom-siloen. Polstret innersåle. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.