Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5598-601 T3

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Pro FG Fotballsko Mad Brilliance

kr 1999
Mercurial Zoom Superfly 9 Pro fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de raske angrepsspillerne....
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mercurial Zoom Superfly 9 Pro fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de raske angrepsspillerne. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Den niende generasjonen av Mercurial Superfly. Brukes av Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé. Mikroteksturert NikeSKIN-overdel bidrar til presist grep og kontroll. ACC-teknologien (All Conditions Control) bidrar til god ballkontroll uansett om du spiller under våte eller tørre baneforhold. I motsetning til tidligere er ACC-teknologien nå integrert inn i Flyknit-trådene, og ligger ikke som et ekstra lag «utenpå» overdelen. Resultatet er en mattere finish på en teksturert overflate, som ikke går på bekostning av mykheten og smidigheten. Den høye ankelsokken, Dynamic Fit (DF), er designet for å gi en følelse av at skoen går i ett med beina, og bidrar til en komfortabel sokk-lignende passform. Knottekonfigurasjon med vinklede og v-formede knotter som både gir svært godt grep og feste i underlaget ved akselerasjon og retningforandringer, samt nedbremsing. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.