Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF6312 Q5

Adidas Predator League 2G/3G AG Fotballsko Advancement

kr 1049
Predator League er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset...

Farge

Adidas Predator League 2G/3G AG Fotballsko Advancement
Adidas Predator League 2G/3G AG Fotballsko Solar Energy
Adidas Predator League 2G/3G AG Fotballsko Energy Citrus
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator League er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater (kunstgress, sandfyll og gummifyll).
Inkludert i 'Advancement Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater med fyllingsprodukter som sand og gummi. I Norge spilles det primært på kunstgress av typen 2G (kunstgress og sandfyll) og typen 3G (kunstgress, sandfyll og gummifyll). Hybridfeel-overdel med Strikescale-elementer. Overdelen er dekket i en 3D-tekstur, med gripesikre Strikescale er den skreddersydd for skudd og pasninger. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Normal passform. Tekstilfôr. Laget av minst 20% resirkulerte materialer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.