Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF1357 R2

Adidas F50 Pro Laceless FG/AG Fotballsko Barn Advancement

kr 1449
Adidas F50 Pro Laceless Fotballsko er en undermodell til barn fra adidas' F50-linje. Designet for fa...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas F50 Pro Laceless Fotballsko er en undermodell til barn fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Advancement Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Et ikon er tilbake - adidas gjenintroduserer F50-siloen og avslutter dermed kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. FIBERTOUCH-overdelen tilbyr lett støtte og demping der du trenger det mest. SPRINTWEB-teknologien har en 3D-tekstur i høydefinisjon, som gir deg bedre ballkontroll når du dribler i høy hastighet. SPRINTPLATE 360-yttersåle for faste underlag. Krage av adidas Primeknit. Tekstilfôring bak ved hæl og akilles. Lisseløs fotballsko som gir deg bedre kontakt og renere tilslag på ballen. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.