Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107709-03 P4

Puma FUTURE 7 Pro MG Fotballsko Forever Faster

kr 1600
FUTURE 7 Pro fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale gir deg en perfekt pas...

Farge

Puma FUTURE 7 Pro MG Fotballsko Forever Faster
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE 7 Pro fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale gir deg en perfekt passform. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Forever Faster Pack'-kolleksjon. FUTURE 7 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr, Jack Grealish og James Maddison. FUZIONFIT360- overdelen kommer med en svært myk forfot, to lag PWRTAPE, som tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, men samtidig sikrer optimal passform og bevegelsesfrihet. 3D-teksturer med viktige kontaktsoner for å gi deg bedre kontroll på driblinger, pasninger og avslutninger. Disse teksturene omkranser områdene hvor du mest sannsynlig kommer til å ha mye ballkontakt. Lett og uttakbar innersåle med NanoGrip-teknologi som forhindrer foten i å skli inne i skoen. Skoene kan virke noe lengre i front enn tidligere FUTURE-modeller og det kan være lurt å gå ned en halv størrelse i disse skoene. Kan brukes med og uten lisser. Overdelen er laget av minst 20% resirkulerte materialer. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.