Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107715-01 P5

Puma FUTURE 7 Match FG/AG Fotballsko Phenomenal

kr 1100
FUTURE 7 Match har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt pass...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE 7 Match har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt passform og en sko med god holdbarhet. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Phenomenal Pack'-kolleksjon. FUTURE 7 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr, Jack Grealish og James Maddison. FUZIONFIT-mesh og strikket overdel. Pregede detaljer på viktige ballkontaktområder for å forbedre berøring og kontroll. Lett og fleksibel Dynamic Motion System-yttersåle med en kombinasjon av runde og avlange knotter som sikrer godt grep i underlaget. Polstret hælparti gjør at foten holder seg stabil og komfortabel i skoen. Overdelen er laget av minst 20% resirkulerte materialer. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.