Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD9546-300 T3

Nike Phantom GX Academy DF FG/MG Fotballsko Barn Peak Ready

kr 879
Phantom GX Academy DF MG er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presi...

Farge

Nike Phantom GX Academy DF FG/MG Fotballsko Barn Peak Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Phantom GX Academy DF MG er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Peak Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere Ghost Lace System: Ghost-lissene gir deg en fantastisk ballkontakt uten noen distraksjoner, samtidig som du kan stramme lissene som du ønsker. Som navnet antyder ligger lissene skjult under overdelen og bidrar til solid lockdown og en renere sparkeflate. Dynamic Fit-kragen omslutter ankelen med mykt, tøyelig materiale, slik at foten kan bevege seg fritt. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk matriale, NikeSkin. Phantom Academy er en takedown-modell av Phantom Elite, og er et prisvennlig alternativ til toppmodellene i Phantom-siloen. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.