Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5606-300 U4

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Pro FG/MG Fotballsko Barn Peak Ready

kr 1399
Mercurial Zoom Superfly 9 Pro FG/MG er en fotballsko fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de ...

Farge

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Pro FG/MG Fotballsko Barn Peak Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mercurial Zoom Superfly 9 Pro FG/MG er en fotballsko fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de raske angrepsspillerne. FG/MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Peak Ready Pack'-kolleksjon. Fotballsko uten lisser. Elastisk bånd som gir deg en tilpasset passform. Dynamic Fit-krage bidrar til en komfortabel og sokk-lignende passform. Air Zoom-enhet i hælen. Enheten sitter i sålen og gir deg en responsiv demping. NikeSkin-testur i overdelen gir nøyaktige ballberøringer. Mercurial Superfly 9 Pro har det samme designet og utseendet som toppmodellene i Mercurial-siloen, men er et mer prisvennlig alternativ. Knottekonfigurasjon med vinklede og v-formede knotter som både gir svært godt grep og feste i underlaget ved akselerasjon og retningsforandringer, samt nedbremsing. FG/MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.