Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5959-601 U5

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Club FG/MG Fotballsko Barn Mad Brilliance

kr 699
Zoom Mercurial Superfly 9 Club FG/MG er en undermodell tilpasset de aller yngste fra Nikes Mercurial...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Zoom Mercurial Superfly 9 Club FG/MG er en undermodell tilpasset de aller yngste fra Nikes Mercurial-linje. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunsgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Mercurial Superfly 9 Club har det samme designet og utseendet som toppmodellene i Mercurial-siloen, men er et mer prisvennlig alternativ. 'Speed cage' på innsiden er laget av et tynt, men sterkt materiale som holder foten på plass uten ekstra vekt. Overdelen har små, formede detaljer som gir nøyaktige ballberøringer. Koniske knotter designet for ulike underlag som gir ekstra godt grep med raske fraspark og vendinger. Et komfortabelt fôr omslutter foten og gir en naturlig og tettsittende passform. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunsgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.