Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5625-700 T3

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy FG/MG Fotballsko Mad Ready

kr 1199
Mercurial Zoom Superfly 9 Academy er en undermodell fra Nikes Mercurial-linje. Overdel i et tynt og ...

Farge

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy FG/MG Fotballsko Mad Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mercurial Zoom Superfly 9 Academy er en undermodell fra Nikes Mercurial-linje. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. FG/MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Dynamic Fit-krage bidrar til en komfortabel og sokk-lignende passform. Mercurial Superfly 9 Academy har det samme designet og utseendet som toppmodellene i Mercurial-siloen, men er et mer prisvennlig alternativ. NikeSkin-tekstur i overdelen gir nøyaktige ballberøringer. Air Zoom-enhet i sålen skaper responsiv kraft i steget. 2-lags syntetisk overdel gir skoen en god og tett passform. FG/MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.