Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5623-601 U4

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy FG/MG Fotballsko Barn Mad Brilliance

kr 949
Zoom Mercurial Superfly 9 Academy FG/MG er en undermodell til barn fra Nikes Mercurial-linje. Overde...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Zoom Mercurial Superfly 9 Academy FG/MG er en undermodell til barn fra Nikes Mercurial-linje. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Dynamic Fit-krage bidrar til en komfortabel og sokk-lignende passform. Fotballsko uten lisser. Elastisk bånd som gir deg en tilpasset passform. Mercurial Superfly 9 Academy har det samme designet og utseendet som toppmodellene i Mercurial-siloen, men er et mer prisvennlig alternativ. Air Zoom-enhet i hælen. Enheten sitter i sålen og gir deg en responsiv demping. Mikro-tekstur i overdelen gir nøyaktige ballberøringer. Podular-sålen skaper responsiv kraft i steget. 2-lags syntetisk overdel gir skoen en god og tett passform. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.