Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 882087-801 U1
-50 %

Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG Fotballsko Barn Oransje/Sort

kr 875
kr 1750

Hypervenom Phantom III DF FG til barn er  en topp fotballsko fra Nikes Hypervenom-linje. Des...

Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.

Hypervenom Phantom III DF FG til barn er  en topp fotballsko fra Nikes Hypervenom-linje. Designet for de dødelige angrepsspillerne. Knotter for spill på naturgressbaner.

 • Inkludert i Nikes kolleksjon 'Lock in, let loose Pack'.
 • Tredje generasjon av den populære Hypervenom-linjen. 
 • Utviklet og designet fokus på én ting: mål. 
 • Det ultimate våpenet for de dødelige angrepsspillerne og avslutterne på banen. 
 • For aller første gang kommer overdelen i full Flyknit-materiale, som gir god fleksibilitet og smidighet.
 • Poron®-skumputer er integrert inn i Flyknit-overdelen
 • Overdelsteksturen har dessuten flere likheter med den meget populære første generasjonen av Hypervenom,  Flyknit-overdelen med dynamiske Flywire-kabler bidrar samtidig til en tilpasningsdyktig passform og solid ‘lockdown’.
 • Overdelen er delt inn i to soner: cut og strike. 
 • Strike-sonen: Som navnet antyder er dette ‘skytesonen’, og kjennetegnes av den oransje sonen på skoene. På Strike-sonen, eller vristen om du vil, har Nike integrert 2mm tykke Poron®-skumputer – en teknologi med en ganske så spesiell funksjon. Det vil si at putene har ulik effekt, avhengig av hvor hard eller lett kontakt de har med ballen. Hvis du mottar ballen i lav fart, vil putene gi en dempende effekt, slik at du lettere kan få kontroll på ballen. Hvis du sparker til ballen i høy fart, vil putene bli vesentlig stivere og gi en hard sparkeflate for et renere spark.
 • Cut-sonen: Dersom du ikke benytter Strike-sonen, er det sannsynligvis Cut-sonen som er i bruk. Denne fleksible sonen på overdelen kjennetegnes av små og hule skumputer med dempende og kontrollerende effekt, og inneholder faktisk ikke annet enn luft. Det betyr at du ved mottakelse av ballen vil oppleve en mer dempet og kontrollert berøring på ballen. Overdelsteksturen her er visuelt sett veldig likt den populære overdelen fra den første generasjonen av Hypervenom fra 2013.
 • For å skape en bedre individuell passform og ‘lockdown’, har Nike denne gangen benyttet tre meter med Flywire-kabler, i motsetning til forgjengeren som kun hadde en meter. Resultatet er et spesielt ‘loop’-lissesystem som tillater deg å justere passformen akkurat slik du ønsker.
 • Enda mer stabilitet får du med den nye og oppdaterte Dynamic Fit Collar, også kjent som ‘ankelsokken’. Her har Nike utviklet en såkalt Agility Cuff-utgave med smidighet i tankene, som er designet for å følge strukturen til knoklene rundt ankelen. De har tatt høyde for at de fremtredende knokler ved anklene kan bli forskutt med ca. 10mm, og at foten derfor kan ende i noen ekstreme stillinger når du foretar en rask vending.
 • Nike har også lansert et nytt knottesystem, som er inspirert av de to foregående Hypervenom-generasjonene og Mercurial-siloen. Her brukes en kombinasjon av sekskantede og trekantede knotter, samt to avlange knotter i front. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og hver eneste knott og vinkel er designet for skarpe vendinger og angrep.
 • FG-knotter for spill på naturgressbaner. 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer